Lago Amore

  • Met vele lengtematen en verschillende indelingen vormt Lago Amore een serie waarmee iedere sloepvaarder de boot die het best past kan vinden. In plaats van één model te vergroten of verkleinen hebben alle modellen een eigen identiteit gekregen. De filosofie hierachter is dat met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere persoonlijke wens kan worden ingevuld.

  • Lago Amore sloepen worden in Polen gebouwd en in Nederland vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar opgave van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de afmontage in Nederland wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hiermee, ook in seriebouw, mogelijk gemaakt. De uitstraling van de nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar eigen inzicht aan te kleden.

  • Lago Amore sloepen zijn bij uitstek geschikt voor de inbouw van een emissieloze elektrische aandrijving.

  • Hoewel Lago Amore sloepen in verschillen hebben ze toch een gemeenschappelijke eigenschap, een onverslaanbaar scherpe prijsstelling voor de geboden kwaliteit en vaareigenschappen.

  • De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar!