Veelgestelde vragen

 • Heb ik een vaarbewijs nodig om in een sloep te varen? 
  Vaar zonder vaarbewijs tot 20 kilometer per uur (al vanaf 12 jaar tot 13 kilometer per uur). Kies een 10 pk motor elektrisch of benzine. Wil je net even wat meer vermogen? Kies dan een 20 pk motor (ook vaarbewijsvrij, maximaal 20 pk) voor een vaarsnelheid van ongeveer 14 km/uur.
 • Hoe duur is een sloep?
  Bij ons vindt je sloepen in verschillende prijsklassen. De prijs van een sloep is onder andere afhankelijk van de grootte en het vermogen van de motor. De goedkoopste sloepen beginnen al vanaf €2.890,-. Wil je een grotere sloep, geschikt voor meer personen of met meer vermogen? Je koopt bij ons al een 8 persoons sloep vanaf €13.874,- (Gentle 535)
 • Kan ik de sloep online bestellen?
  Via onze webshop is het mogelijk om direct online een bestelling te plaatsen. Mocht je eerst advies nodig hebben bij de keuze van een sloep, kun je altijd contact opnemen!
 • Wanneer wordt mijn sloep geleverd?
  De levertijd van onze sloepen is afhankelijk van de voorraad. Als een sloep niet op voorraad is moeten we deze bestellen bij de fabrikant. Je sloep wordt dan binnen 2 maanden geleverd.
 • Kan ik proefvaren van te voren?
  Het is mogelijk om een proefvaart te maken voordat u de sloep bestelt. Kijk op de specifieke productpagina van de sloep voor meer informatie.