Selva Yamaha buitenboordmotoren

 

Selva is de laatste Europese fabrikant van buitenboordmotoren, gevestigd in Milaan en opgericht in 1959. Selva beschikt over een compleet aanbod van modellen waarvan de motoren tot en met 9.9 pk uit eigen productie komen. De grotere motoren die Selva nu verkoopt, worden door Yamaha gebouwd. De Selva motoren zijn exact dezelfde als Yamaha motoren. Kwalitatief dus topklasse met een goede prijs-kwaliteitverhouding, daardoor zeer gewild en dus waardevast. 


Zekerheid op onbezorgd en langdurig vaarplezier.  De Selva buitenboordmotoronderdelen zijn compatibel met de onderdelen van onder Yamaha. Deze zijn dus ten alle tijden leverbaar. Marinaut is officiële dealer en verkoopt alleen buitenboordmotoren. Voor onderdelen verwijzen we naar Allpa of Profinautic.

 

Selva Outboards is op het moment een dochteronderneming van Yamaha. Het enige verschil tussen Selva en Yamaha is het Italiaanse design! Echte Japanse kwaliteit bekend om de zeer hoge betrouwbaarheid, een buitenboordmotor die blijft werken. Dit komt ook tot uiting in de fabrieksgarantie van 3 jaar. 

De buitenboordmotoren voldoen aan de strenge Europese normen van ISO9001:2000.

Lees ook het testverslag over bijvoorbeeld Selva Yamaha Wahoo 15 PK Buitenboordmotor.


Met 30 basis modellen en 82 verschillende versies heeft Selva een compleet aanbod. De XSR buitenboordmotoren zijn speciaal ontwikkeld. Deze motoren leveren een koppel boost ten opzichte van de motoren waarop deze zijn gebaseerd. Meer koppel zorgt voor meer trekkracht. Hierdoor kun je dus sneller accelereren of gemakkelijker tegen sterke stroming in varen. Ontwikkeld voor betere prestaties met behoud van de efficiëntie en souplesse.