Overweeg je om je boot, bootmotor of trailer te verkopen maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken of geen zin in gedoe met kopers en bezichtigingen? Dan kan je ervoor kiezen om je boot via ons te verkopen, door middel van inkoop, inruil of bemiddeling.


Inkoop of inruil is mogelijk, mits deze past binnen ons assortiment. We ruilen in tegen handelsprijs, wat neerkomt op marktprijs minus 20% voor testvaarten, poetsen, reparaties, stallingskosten, promotiekosten, risico, marge en een jaar volledige nieuwe garantie.


Boten kunnen we ook in bemiddeling verkopen.

Dankzij onze jarenlange ervaring, goede naam en betrouwbaarheid is de kans groot dat jouw boot snel verkocht wordt. Wij nemen de gehele afhandeling voor onze rekening, zodat jij gemakkelijk en snel jouw boot kunt verkopen.

Bij bemiddeling maken wij de boot verkoopklaar. We maken de boot schoon, controleren de technische aspecten en voeren een motorservicebeurt uit. Deze kosten zijn voor de huidige eigenaar. Vervolgens bespreken wij met jou het verkoopbedrag inclusief 12 % commissie. We kunnen de boot in onze showroom plaatsen en op diverse nationale en internationale verkoopkanalen en promoten deze met advertenties.